Politiken laver kampagne om havets tilstand – deltag aktivt i kortlægningen.

august 8, 2023 8:29 am

Kære sejlklubber i Limfjorden

Vi vil hermed opfordre jer til snarest at fordele vedhæftede opfordring til jeres medlemmer i sejlklubberne rundt om i Limfjorden. Politiken har denne sommer sat sig for at dokumentere og viderebringe billeder og beretninger om, hvordan det ser ud med det danske havmiljø med indsatsen ’Vores Hav’.

Gennem Dansk Naturfredningsforenings Limfjordgruppe og især deres arbejde omkring Limfjordens tilstand har Limfjordens Sejlsport modtaget tilladelse til at koble os på Politikens kampagnen om at kortlægge tilstanden i vore kysters vandmiljø. Vi vil derfor opfordre sejlklubber og medlemmer til at dokumentere tilstanden i fjorden og andre steder, som I har været og indsende billeder og/eller beretninger til Politiken. Læs mere herom i vedhæftede opslag og tryk på link i dokumentet. Politiken – DN Sæt fokus på havets tilstand (1)

Vi  formidler opfordringen til jer med håb om, at I vil videreformidle vedhæftede word dokument fra Politiken til en bredere kreds af jeres medlemmer eller måske selv gribe depechen og sende billeder og beretninger til Politiken.

Blæsten over Limfjordens vande

Jens Kofoed

Limfjordens Sejlsport