National undersøgelse af kvinder i sejlsport

maj 6, 2021 7:55 pm

Kære sejlklubmedlem

Dansk Sejlunion vil gerne invitere dig til at deltage i en undersøgelse af kvinder i sejlsport. Formålet med undersøgelsen er bl.a. at gøre det mere attraktivt for kvinder at være medlem af en sejlklub samt at være frivillig i sejlklubberne.

https://analyse.dgi.dk/LinkCollector?key=YSWQQAPKJK1K

Vi gør opmærksom på, at spørgeskemaet er henvendt til både kvinder og mænd fra 15 år og derover i sejlklubberne.

Det er anonymt at deltage, og vi håber meget, at alle vil bidrage til at indsamle viden, der kan gøre det mere attraktivt at være kvinde i sejlsport.
Spørgeskemaet tager ca. 10-12 minutter at besvare og er åbent til og med torsdag, 20. maj.

Med venlig hilsen
Dansk Sejlunion


Cookie- og privatlivspolitik for Dansk Sejlunion

Praktisk information:
Du skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at genoptage din besvarelse, hvis du afbryder den.

Hvis flere medlemmer fra samme hustand er tilknyttet denne e-mail, kan I åbne et spørgeskema til hvert medlem via ovenstående link.
Resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort, men det vil ikke være muligt for offentligheden at se, hvad den enkelte har svaret. Ligeledes vil der ikke blive offentliggjort resultater på klubniveau, da disse data slettes, når dataindsamlingen afsluttes. Alle enkeltbesvarelser holdes fortrolige af Dansk Sejlunion. 

Undersøgelsen gennemføres i samarbejde med DGI Nordsjælland, der står for dataindsamlingen, samt behandling af undersøgelsens resultater og formidling heraf til Dansk Sejlunion. Ved projektets afslutning vil data fra undersøgelsen overgå til Dansk Sejlunion og blive slettet af DGI Nordsjælland.

Ved at besvare spørgeskemaet giver du samtykke til, at vi må bruge din besvarelse til ovenstående formål. Grundet anonymiteten i undersøgelsen, kan det være vanskeligt eller umuligt at identificere din besvarelse, hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke. Har du spørgsmål hertil eller til undersøgelsen generelt, kan du kontakte Ingeborg G. Nielsen fra Dansk Sejlunion: ingeborg@sejlsport.dk

 

___________________________________________________________________________