Foredrag med Blærerøven i Skive Sejlklub d. 14/11

oktober 18, 2022 8:29 am

Mads & de Gamle Sure Mænd

Få et godt grin og måske lidt stof til eftertanke når Danske Tursejlere, i samarbejde med en række sejlklubber, gentager succesen med en håndfuld særdeles underholdende foredrag med Danmarks største blærerøv – Mads Christensen.

På baggrund af den store efterspørgsel, og de positive tilbagemeldinger fra efterårets ”foredrags-tour” i 2021, drager Danske Tursejlere og Mads Christensen atter på ”turné”.

Mads er forfatter, foredragsholder, konferencier og meget andet, men han er nok bedst kendt som hudløst ærligt modefænomen, og humoristisk provokerende hurtigsnakker.

Men Mads er også en erfaren sejler, der har brugt mange timer på eventyr til søs. Ja faktisk har han indtil for nyligt boet i en periode ombord på sin dømmebåd i København – og hvis vi ikke tager helt fejl, så kommer vi helt sikkert til at høre om dén kærlighedshistorie.

Foredragene vil i det hele taget tage afsæt i Mads’ erfaringer fra et liv med sejlads, hvor han med et glimt i øjet giver et kærligt klap bagi til det sejlende folk;

  • Er “gamle sure mænd” en myte eller virkelighed i sejlerverden?
  • Hvordan får vi åbnet døren i klubben for flere kvinder, unge mennesker og landkrabberne?
  • Kan en skipper egentlig tillade sig at udstikke direkte ordrer ombord en båd i et moderne samfund?

Måske får vi svarene under foredraget. Det bliver i hvert fald sjovt, tankevækkende og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig.

Pris per deltager:

  • Medlem af Danske Tursejlere eller Skive Sejlklub: 100 kr.
  • Ikke-medlem: 125 kr.
  • Prisen inkluderer en forfriskning i pausen.

Dato: 14/11

Dørene åbner: kl. 18:00

Foredraget starter: kl. 19:00

Varighed: ca. 2 timer + pause

Læs mere og køb billet på https://shop.dansketursejlere.dk/vare/mads-christensen/

Plakat til Mads C – Skive