Til medlemmer i Morsø sejlklub & Marina. Bliv vært for en Åben Båd

maj 15, 2018 7:14 pm

Åben Båd er et led i et landsdækkende Vild med Vand projekt, LØRDAG D. 16. JUNI, som cirka 80 havne og de tilhørende foreninger, forretninger og klubber deltager i. Projektet skal åbne op for et fritidsliv, som kan virke svært tilgængeligt, hvis man ikke lige kender nogen, der allerede dyrker det, og som kan introducere en til det.

Denne lørdag skal der gerne være masser af liv i Morsø Sejlklub og Marina.  Vi er værter for en række aktiviteter, og vi vil opfordre alle de af jer, der har båd, til at holde ”Åben Båd” i tidsrummet kl. 10.00- 16.00.  Vi har valgt at flytte dagen en uge i.f.t. til sidste år.

Tag børnene eller børnebørnene med på havnen denne dag, så alle kan se, at det er en interesse for alle aldre. Få gerne børnene til at sejle rundt i gummibådene eller lege med krabberne på broen for at vise den side af sejlerlivet også.

Det kan være en rigtig god idé at vende hækken ind mod broen, når vi holder Åben båd. Det virker mere imødekommende over for de nye gæster. Som vært på en Åben Båd får I en pose kaffe og lidt godter til at dele ud af. Vi opfordrer jer til at vise rundt og fortælle lidt om det gode liv på vandet, om sejlklubben og de muligheder, der er for at lære at sejle eller for at få en bådplads.

Det er op til jer om, I også vil sejle ud, men uanset hvad må I gerne indsamle e-mailadresser og dele flyers ud til gæsterne med jeres næste Åben Båd-aktivitet.

Det er selvfølgelig muligt at holde en pause undervejs, så man selv kan komme i land og opleve noget. Inviter gerne folk udefra. Når I møder nogen på kajen, så spørg dem, om de har været nede og se en båd.

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt: Kirsten Christensen, Søren Olsen, Jørgen Dahlgren

TILMELDING:

Liste / mail: joergen.dahlgren@gmail.com

Oplys:

Skippers navn (eller dagens vært):

Tlf. nr.:

Email-adresse:

Bådtype: (motor/sejl)

Bådens navn:

Beliggenhed, bro og nummer:

Eventuelle bemærkninger:

Se også pdf fil:Til medlemmer i MS&M